Keer terug naar de vorige pagina

Studiedag: De (toekomstige) juridische positionering van de fraude auditoren en de private ‘corporate investigators’Schrijf in met de voor u toepasselijke keuze:

Normale deelnameprijs. Hierin zijn de kosten van de broodjeslunch, de koffiepauzes, de documentatiemap en de netwerkdrink inbegrepen.
€ 95,00

Deelnameprijs voor voltijdse onbezoldigde studenten: Hierin zijn de kosten van de broodjeslunch, de koffiepauzes, de documentatiemap en de netwerkdrink inbegrepen
€ 30,00

Normale deelnameprijs voor leden van de rechterlijke orde. Het IGO neemt de betaling ten laste op voorwaarde dat men effectief aanwezig is en tekent voor aanwezigheid bij aankomst en vertrek. In de deelnameprijs zijn de kosten van de broodjeslunch, de koffiepauzes, de documentatiemap en de netwerkdrink inbegrepen.
€ 95,00

Inschrijving enkel voor die organisaties die al op voorhand een deelnamepakket hebben aangekocht en betaald. U ontvangt geen factuur meer. Uw inschrijving werd al gefactureerd via het deelnamepakket. Hierin zijn de kosten van de broodjeslunch, de koffiepauzes, de documentatiemap en de netwerkdrink inbegrepen.
€ 0

Nieuws

Activiteiten van het CPS 

Structureel partnership 2017

CPS-prijs voor het beste Nederlandstalige eindwerk