Keer terug naar de vorige pagina

Reserveer voor deze studiedag onderaan deze pagina.

Opleiding SCAN-verhoormethode 8-10 oktober 2018

Gelieve géén HOOFDLETTERS te gebruiken bij uw inschrijving, enkel kleine letters en een hoofdletter bij het begin van elke lijn aub.

Na uw online registratie ontvangt u onmiddellijk een mail dat uw bestelling geplaatst is. Nadien volgt nog een mail met de effectieve bevestiging van uw inschrijving. De factuur ontvangt u later van het secretariaat via email.

In het kader van de organisatie van onze evenementen nemen wij uw relevante bedrijfsgegvens of persoonlijke gegevens op in onze bestanden. Conform de bepalingen van Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming kan u uw persoonsgegevens opvragen, inkijken en zo nodig laten corrigeren. In bepaalde gevallen, en indien daarvoor goede redenen zijn, kan u vragen om deze persoonsgegevens te wissen. Alle informatie hierover vindt u op deze pagina.Schrijf in met de voor u toepasselijke keuze:

De kostprijs voor de volledige 3-daagse basiscursus bedraagt 450 euro p.p. inclusief studieboek, middagmalen en koffiepauzes. Voor de opleidingen is de korting (structureel partnership) niet van toepassing.
€ 450,00

Nieuws

Programma activiteiten 

Voorbije activiteiten

Structureel partnership 2019

CPS-prijs voor het beste Nederlandstalige eindwerk