Keer terug naar de vorige pagina

Reserveer voor deze studiedag onderaan deze pagina.

CPS-studievoormiddag dd. 20 09 2018

Gelieve géén HOOFDLETTERS te gebruiken bij uw inschrijving, enkel kleine letters en een hoofdletter bij het begin van elke lijn aub.

Na uw online registratie ontvangt u onmiddellijk een mail dat uw bestelling geplaatst is. Nadien volgt nog een mail met de effectieve bevestiging van uw inschrijving. De factuur ontvangt u later van het secretariaat via email.Schrijf in met de voor u toepasselijke keuze:

Normale deelnameprijs. Hierin zijn de kosten van de koffiepauzes en de netwerklunch inbegrepen.
€ 95,00

Deelnameprijs voor voltijdse onbezoldigde studenten: Hierin zijn de kosten van de koffiepauzes en de netwerklunch inbegrepen.
€ 30,00

Het inschrijvingsgeld voor magistraten en personeel van griffies en parketten wordt ten laste genomen door het Instituut voor Gerechtelijke Opleiding (ref. TEC-E18288) op voorwaarde dat men effectief aanwezig was en het formulier bij de aanvang en het einde van de studiedag heeft ondertekend. Hierin zijn de kosten van de koffiepauzes en de netwerklunch inbegrepen. De factuur zal rechtstreeks aan het IGO worden doorgestuurd.
€ 95,00

Inschrijving enkel voor die organisaties die al op voorhand een deelnamepakket hebben aangekocht en betaald. U ontvangt geen factuur meer. Uw inschrijving werd al gefactureerd via het deelnamepakket. Hierin zijn de kosten van de koffiepauzes en de netwerklunch inbegrepen.
€ 0

Nieuws

 

Voorbije activiteiten

Structureel partnership 2018

CPS-prijs voor het beste Nederlandstalige eindwerk