Keer terug naar de vorige pagina

Reserveer voor deze studiedag onderaan deze pagina.

Studienamiddag Evaluatie van de politie dd. 12 10 2018

Gelieve géén HOOFDLETTERS te gebruiken bij uw inschrijving, enkel kleine letters en een hoofdletter bij het begin van elke lijn aub.

Na uw online registratie ontvangt u onmiddellijk een mail dat uw bestelling geplaatst is. Nadien volgt nog een mail met de effectieve bevestiging van uw inschrijving. De factuur ontvangt u later van het secretariaat via email.Schrijf in met de voor u toepasselijke keuze:

Normale deelnameprijs. Hierin zijn de kosten van de koffiepauzes, de documentatiemap, de netwerkdrink en de publicatie inbegrepen. De deelnemers ontvangen Cahier Politiestudies nr. 48 (Evaluatie van de politie) op het einde van de studienamiddag.
€ 95,00

Deelnameprijs voor voltijdse onbezoldigde studenten: Hierin zijn de kosten van de koffiepauzes, de documentatiemap en de netwerkdrink inbegrepen (geen publicatie).
€ 30,00

Voor magistraten en personeel van griffies en parketten neemt het IGO de inschrijvingskosten ten laste op voorwaarde dat zij effectief aanwezig zijn.
€ 95,00

Inschrijving enkel voor die organisaties die al op voorhand een deelnamepakket hebben aangekocht en betaald. U ontvangt geen factuur meer. Uw inschrijving werd al gefactureerd via het deelnamepakket. Hierin zijn de kosten van de koffiepauzes, de documentatiemap, de netwerkdrink en de publicatie inbegrepen. De deelnemers ontvangen Cahier Politiestudies nr. 48 (Evaluatie van de politie) op het einde van de studienamiddag.
€ 0

Nieuws

 

Voorbije activiteiten

Structureel partnership 2018

CPS-prijs voor het beste Nederlandstalige eindwerk